HACCP w gastronomii, projekty technologiczne, GHP, GMP, technologia

Dodane Środa, 11 Października 2017, 14:35:03, ID ogłoszenia: 8250
50 zł
HACCP w gastronomii, projekty technologiczne, GHP, GMP, technologia
Wyświetleń: 390

Opis ogłoszenia HACCP w gastronomii, projekty technologiczne, GHP, GMP, technologia

Przygotowanie lokalu do odbioru przez Sanepid.

1. Doradzę, jak przygotować zakład pod względem sanitarnym do kontroli przez Sanepid
2. Jestem zawsze dostępny pod telefonem. Przez okres 6 miesięcy od złożenia zamówienia udzielam konsultacji telefonicznych na wszelkie tematy związane z przygotowaniem lokalu do odbioru przez sanepid oraz systemu HACCP w lokalu
3. Pomagam w otwieraniu i prowadzeniu lokali gastronomicznych.
4. Opierając się na doświadczeniu i wiedzy doradzę, jak optymalnie poprowadzić lokal pod względem technologicznym.
5. Pomogę w doborze sprzętu i urządzeń oraz przygotowaniu technologii produkcji.
6. Przeprowadzę kontrolę personelu oraz przeprowadzę szkolenia
z zakresu minimum sanitarnego i systemu HACCP

System HACCP dla gastronomii.

Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:
Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r.), która przywołuje i opiera się min. na przepisach:
Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiębiorstw i firm żywnościowych, bez względu na ich wielkość i profil działalności.

1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
2. Wieloletnie doświadczenie.
3. Dojazd do klienta – 24h.
4. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid).
5. Nabycie praktycznej umiejętności prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
6. Oferuję pełny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid.
7. Prowadzę szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
8. HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.

Wałbrzych - Świdnica - Jelenia Góra - Kamienna Góra - Mieroszów - Dzierżoniów - Świebodzice - Boguszów Gorce

Opis ogłoszenia - HACCP w gastronomii, projekty technologiczne, GHP, GMP, technologia

Przygotowanie lokalu do odbioru przez Sanepid.

1. Doradzę, jak przygotować zakład pod względem sanitarnym do kontroli przez Sanepid
2. Jestem zawsze dostępny pod telefonem. Przez okres 6 miesięcy od złożenia zamówienia udzielam konsultacji telefonicznych na wszelkie tematy związane z przygotowaniem lokalu do odbioru przez sanepid oraz systemu HACCP w lokalu
3. Pomagam w otwieraniu i prowadzeniu lokali gastronomicznych.
4. Opierając się na doświadczeniu i wiedzy doradzę, jak optymalnie poprowadzić lokal pod względem technologicznym.
5. Pomogę w doborze sprzętu i urządzeń oraz przygotowaniu technologii produkcji.
6. Przeprowadzę kontrolę personelu oraz przeprowadzę szkolenia
z zakresu minimum sanitarnego i systemu HACCP

System HACCP dla gastronomii.

Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:
Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r.), która przywołuje i opiera się min. na przepisach:
Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiębiorstw i firm żywnościowych, bez względu na ich wielkość i profil działalności.

1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
2. Wieloletnie doświadczenie.
3. Dojazd do klienta – 24h.
4. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid).
5. Nabycie praktycznej umiejętności prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
6. Oferuję pełny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid.
7. Prowadzę szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
8. HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.

Wałbrzych - Świdnica - Jelenia Góra - Kamienna Góra - Mieroszów - Dzierżoniów - Świebodzice - Boguszów Gorce